Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε 27χρονος αξιωματικός της Πολεμικής αεροπορίας

© www.cnn.gr Ελλάδα
27χρονος υποσμηναγός που υπηρετούσε στην 111 Πτέρυγα Μάχης βρέθηκε νεκρόςστο σπίτι του, στον Αλμυρό Βόλουτο βράδυ του Σαββάτου.
Σύμφωνα με το magnesianewsη τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την είδηση τουαπαγχονισμού του 27χρονου αξιωματικού. Ο νεαρός αξιωματικός, που βρέθηκε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου από τον πατέρα του,εισήχθη από τους πρώτους στην Σχολή Ικάρων, ήταν αριστούχος μαθητής και μάλιστα βραβευμένος για τις επιδόσεις του. Ασχολούνταν με το μπάσκετ και το τρέξιμο και ήταν αγαπητός στην κοινωνία του Αλμυρού και όχι μόνο.
Η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές ενώ έχει επιληφθεί και εισαγγελέας, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΑ.

msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά