Ανατροπή στο θέμα του ωραρίου

Picture
ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Ανατροπή στο πολύκροτο πλέον θέμα του ωραρίου των στελεχών της Εθνικής Φρουράς σημειώθηκε την Πέμπτη το πρωί στη Βουλή, μετά από σχετική επιστολή που απέστειλε στα κόμματα και στην Επιτροπή Άμυνας ο Υπουργός Άμυνας και ο Α/ΓΕΕΦ. Η επιστολή παραλήφθηκε την Τετάρτη 6.5.15 και απασχόλησε την σύσκεψη Αρχηγών της Βουλής των Αντιπροσώπων.


Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες της ΜΑΧΗdefence.com, με την επιστολή αυτή, γίνεται εισήγηση όπως υιοθετηθεί το νομοσχέδιο για το ωράριο ως έχει κατατεθεί από το ΥΠΑΜ και όπως οι θέσεις των Συνδέσμων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών Κυπριακού Στρατού που αποτελούσαν «κόκκινες γραμμές» και που στην πλειοψηφία τους θα γίνονταν ως φαίνεται ομόφωνα δεκτές από την Επιτροπή Άμυνας, μη συμπεριληφθούν στο τελικό κείμενο του νομοθετήματος που θα παρουσιαστεί στην Ολομέλεια του Σώματος για ψήφιση.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιστολή και το περιεχόμενο της έγινε νωρίς της Πέμπτη το πρωί αντικείμενο συζήτησης στη σύσκεψη των Αρχηγών κομμάτων στη Βουλή, όπου και κρίθηκε ότι τα ζητήματα που εγείρονται σ’ αυτήν είναι σοβαρά και θα πρέπει να υιοθετηθούν.

Ενόψει των πιο πάνω, η προγραμματισμένη συζήτηση του θέματος στην Επιτροπή Άμυνας δε διεξήχθη αλλά αναβλήθηκε και η Επιτροπή αποφάσισε τη συνέχιση της την ερχόμενη Πέμπτη.


Τμήμα Ειδήσεων ΜΑΧΗdefence.com
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά