Περιοδεία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα στο ΝΑ Αιγαίο, στο Χώρο Ευθύνης των 95 και 80 ΑΔΤΕ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας επισκέφθηκε μονάδες και φυλάκια στο Χώρο Ευθύνης των 95 και 80 ΑΔΤΕ (Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής) στο ΝΑ Αιγαίο, καθώς και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών στη Ρόδο.
 
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τα στρατόπεδα “Επιλάρχου Φράγκου Χρήστου” έδρα της 395 Επιλαρχίας Αναγνωρίσεων Εθνοφυλακής (395 ΕΑΡΜΕΘ) και “Λοχαγού Μπελούμπαση Νικόλαου”, όπου εδρεύει η 1/38 Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής (1/38 ΔΤΕ) και ενημερώθηκε για την αποστολή των μονάδων και τη στελέχωσή τους.
 
Κατόπιν, έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο, ενώ συναντήθηκε διαδοχικά με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο.
 
Επίσης, ο κ. Τόσκας πραγματοποίησε σύντομες επισκέψεις στο Καστελλόριζο και στο Φαρμακονήσι, όπου συναντήθηκε με το προσωπικό της αντίστοιχης Δύναμης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) των δύο ακριτικών νησιών.
 










Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά