Ολομέλεια ΣτΕ απόφαση βόμβα:Κρίνει παράνομες και αντισυνταγματικές όλες τις μειώσεις από το 2012



Επαναφορά Δώρου Χριστουγέννων
Δώρου Πάσχα
Επίδομα αδείας
Επαναφορά συντάξεων - επικουρικών στου προ του 2012 εποχής επίπεδα

Οριστική είναι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που κρίνει ως....... αντισυνταγματικές τις περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις που ψηφίστηκαν το 2012, όπως επιβεβαίωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Η απόφαση δεσμεύει το κράτος», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής διευκρινίζοντας ότι τόσο οι μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις όσο και η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος για τα ασφαλιστικά ταμεία είναι εκτός συντάγματος.

Παράλληλα, εξήγησε πως μετά την απόφαση του ΣτΕ θα πρέπει να χορηγηθούν τα αναδρομικά από τον Ιούλιο μέχρι και σήμερα, να επανέλθουν οι συντάξεις στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 ενώ η κυβέρνηση δεσμεύεται να μην προβεί σε περαιτέρω μειώσεις.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά