ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΣΑΕΜΘ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ‏




ΠΡΟΣ:κ.Δχστη ιστοσελιδας
www.veteranos.gr
           Κ.Χρήστον Μακρυγιάννη
 
 
Πανελληνιος Σύλλογος Αποστράτων ΕΜΘ 
Αναγεννήσεως 184
ΤΚ 682 00 Ορεστιάδα
 
Ορεστιάδα 27 Ιουλίου 2014
 
ΘΕΜΑ: Διαμαρτυρία για   απαράδεκτο δημοσιυεμα
 
Αγαπητέ κύριε 
Με  έκπληξη   διαβάσαμε ανυπόγραφο άρθρο-ανάρτηση  στην ιστοσελίδα που διαχειρίζεστε  www.veteranos.gr   (http://veteranos.gr/kamia-diafora-stous-ipaxiomatikous-anexartitos-proelefseos/) με τίτλο «Καμιά (διαφορά ;) στους Υπαξιωματικούς ανεξαρτήτως…Προελεύσεως!».
Στο παραπάνω άρθρο εκφράζεστε με εντελώς αντισυναδελφικό και απαράδεκτο τρόπο    για τους Εθελοντές Μακράς Θητείας, γράφοντας ανακρίβειες και μεγάλα ψεύδη που μας κάνει να διερωτόμαστε ποιος ακριβώς είναι  ο σκοπός σας!!
Ο ΠΣΑΕΜΘ θεωρώντας  ότι οι ανωτέρω σχολιασμοί που εμπεριέχονται στο παραπάνω αρθρο  σας είναι το ελάχιστο εξυβριστικοί, δυσφημιστικοί, χλευαστικοί και παντελώς ψευδείς έναντι των εν ενεργεία συναδέλφων μας ΕΜΘ  και διαβλέποντας ότι ο σκοπό σας είναι να δημιουργήσει έριδες και διχονοιες αναμεσα  σε διαφορετικές κατηγορίες υπαξκων, πράγμα οι εν ενεργεία συνάδελφοι μας  ΕΜΘ  δεν το επιθυμούν, ΑΠΑΙΤΕΙ:
  1. Την άμεση απόσυρση του άρθρου σας.
  2. Την ανάρτηση, εντός πέντε (5) ημερών, από τη λήψη του παρόντος, στην ιστοσελίδα σας www.veteranos.gr συναφούς ανακοίνωσης εμπεριέχουσας, κατ΄ ελάχιστο, συγνώμης προς όλoυς τους ε.ε ΕΜΘ  των Ενόπλων Δυνάμεων, που νυχθημερόν φροντίζουν για την ασφάλειά σας, ανακαλώντας τις φράσεις - εκφράσεις που τους απευθύνετε.
  3. Να μας γνωστοποιήσετε ,μιας και αυτοχαρακτηρίζεστε απόστρατος ανώτερος Αξκος-Στρατιωτικός αναλυτής , από ποια παραγωγική σχολή έχετε αποφοιτήσει,ποίο  βαθμό φερατε προ της αποστρατείας σας,ποσα ετη ηταν η φοίτηση στη σχολή σας,αν κατά την εισαγωγή σας ισχυε το συστημα πανελληνίων εξετάσεων στο σχολη σας,τι απολυτήριο  εκπαιδευσης απαιτούσε η σχολή κατά το ετος που εισηχθητε ,αν διαθέτετε καποιο πτυχείο ΑΕΙ η ΤΕΙ και ποιες ακριβως σπουδές σας δινουν τον τιτλο του «στρατιωτικού αναλυτη»!!Επίσεις επειδή στην ισοσελίδα σας υπαρχουν διαφημιστικές καταχωρήσεις θα επιθυμουσαμε να μας γνωρίσετε αν για την επαγγελματικη σας αυτή ενασχόληση είναι ενήμερη η ΔΟΥ και το ΓΛΚ.
Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος των μελών μας αναμένουμε το συντομότερο δυνατό τις ενέργειές σας και την ανάλογη ενημέρωσή μας.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας επιφυλάσσεται, να προβεί  στις ενέργειες ενημέρωσης των αρμοδίων και των Εισαγγελικών Αρχών.
 
 Με τιμή
 
 
 
                                           Για το ΔΣ
 
 

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γενικός   Γραμματέας
 
 
 
 
    Παναγιώτου Δημήτριος                                  Χαράλαμπος Καραγιάννης
              Ανθστης ε.α                                                           Ανθστης ε.α
                            
 

 
Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά