Δεν τίθεται θέμα παραγραφής με την 31-7-2014

poes
 
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
 
Θέλοντας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους χιλιάδες Έλληνες στρατιωτικούς, που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν εμπιστοσύνη στην Ομοσπονδία μας και στις Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών, και στο πλαίσιο της συνεχούς διασφάλισης των δικαιωμάτων μας, ειδικότερα δε αυτών που δημιουργούνται μετά την υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση του ΣτΕ, ενώπιον του οποίου προσέφυγαν οι Ενώσεις μέλη μας, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:
 
- Η ανωτέρω απόφαση του ΣτΕ είναι άμεσα εκτελεστή και η Ομοσπονδία πολύ σύντομα θα προβεί στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες για την εκτέλεσή της, με την απόδοση των όποιων ευθυνών που αναλογούν στον καθένα με δικαστική – εισαγγελική συνδρομή.
 
- Δεν τίθεται θέμα παραγραφής των αξιώσεών μας, σε κάθε δε περίπτωση δεν παραγράφονται οι αξιώσεις μας με την 31-7-2014, τα όποια δε έγγραφα διακινούνται και υποβάλλονται σε φορείς τίθενται εν αμφιβόλω και δεν εξασφαλίζουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.
 
- Ο Ν.4093/2012 με τον οποίο περικόπηκαν περαιτέρω οι μισθοί και τα επιδόματά μας ψηφίστηκε τη 12-11-2012 και τέθηκε σε εφαρμογή από την 01-1-2013.
- Η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, που ακύρωσε η Ολομέλεια του ΣτΕ, με την ανωτέρω απόφασή της, εκδόθηκε τη 14-11-2012 και τέθηκε σε εφαρμογή την 01-1-2013.
 
Ζητάμε από όλους σας, τους χιλιάδες Έλληνες στρατιωτικούς, μέλη και φίλους των Περιφερειακών Ενώσεων, να συνεχίσετε να δείχνετε εμπιστοσύνη στην Ομοσπονδία και στις ενέργειές της, καταβάλλοντας κάθε δυνατή ψυχραιμία με τη στάθμιση των όποιων ενεργειών σας.
 
Σήμερα αναγκαιοί, και σας καλούμε άμεσα, να εγγραφείτε στις Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών, να δυναμώσετε τη φωνή σας, ώστε μαζικά και δυναμικά να αντιμετωπίσουμε στο χρόνο και με τον τρόπο που ήθελε αποφασιστεί τις όποιες μετέπειτα πράξεις και παραλείψεις, για το καλό όλων μας, ημών και των οικογενειών μας.
 
Αυτό χρειάζεται να κάνετε σήμερα και άμεσα !
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά