Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη



🗓️14 Ιουνίου
📌Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη 
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, τιμά το προσωπικό της ΠΑ, που με ανιδιοτέλεια, βαθύ αλτρουισμό και ενσυναίσθηση, προσφέρει το πολυτιμότερο αγαθό για τη ζωή, το ΑΙΜΑ, χωρίς ανταμοιβή. Τιμά τους Στρατεύσιμους, τους μαθητές των Στρατιωτικών Σχολών, το εν ενεργεία Στρατιωτικό και Πολιτικό προσωπικό και τα μέλη των οικογενειών τους, που με τον πιο απλό τρόπο, προσέρχονται στις αιμοδοσίες και προσφέρουν το αίμα τους στους τραυματίες, στους πολυμεταγγιζόμενους, στους ογκολογικούς και αιματολογικούς ασθενείς και αποτελούν ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση. 

Το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, την τελευταία τριετία έχει πλησιάσει στη συλλογή του αριθμού των 10.000 ασκών αίματος. 

Σας ευχαριστούμε!!!

#WorldBloodDonationDay
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά