Παρουσία ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια υπογράφθηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΓΕΕΘΑ, του ΕΛΚΑΚ και της ΕΑΒ


Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, υπεγράφη την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), του Ελληνικού Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας (ΕΛΚΑΚ) και της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ). Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν εκ μέρους του ΓΕΕΘΑ ο Διευθυντής ΣΤ΄ Κλάδου Υποστράτηγος Γεώργιος Πανούσης, εκ μέρους του ΕΛΚΑΚ ο Διευθύνων Σύμβουλός του Παντελής Τζωρτζάκης και εκ μέρους της ΕΑΒ ο Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλός της Αντιναύαρχος ε.α. Αλέξανδρος Διακόπουλος.

 

Το Μνημόνιο αφορά τη δυνατότητα συνεργασίας για την υλοποίηση πρότασης έργου έρευνας και ανάπτυξης (Ε&Α) Συστήματος Ηλεκτρονικών Μέσων Υποστήριξης, Συλλογής Πληροφοριών και Αντιμέτρων.

 

Επίσης, παρόντες κατά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ήταν ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Χρήστος Σασιάκος ΠΝ, ο Πρόεδρος του ΕΛΚΑΚ Αντιναύαρχος ε.α. Παναγιώτης Λυμπέρης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης.



Το παρόν Μνημόνιο τέθηκε σε ισχύ με την υπογραφή από τους εκπροσώπους των τριών μερών.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά