Με αυτοκόλλητο αφιερωμένο στη Μάχη της Κρήτης τιμά την 83η επέτειο το Στρατιωτικό Ταχυδρομείο



Η πρωτοβουλία προήλθε από τον Διευθυντή Στρατιωτικού Ταχυδρομείου τηε 5ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, κ. Γιώργο Αχλαδιανάκη
ΧΑΝΙΑ


Μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία ανέλαβε ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Ταχυδρομείου της 5ης Αερομεταφερομενης Ταξιαρχίας (911 ΣΤΓ 5ης Α/Μ ΤΑΞ), με αφορμή την 83η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης.


Για τη χρονική περίοδο 20 Μαΐου -7 Ιουνίου 2024, πρότεινε να επικολλά σε όλους τους εξερχομενους φακέλους του γραφείου, ειδική αυτοκόλλητη ετικέτα που θα παραπέμπει στην ιστορική Μάχη της Κρήτης του 1941.

Συγκεκριμένα, κάθε εξερχόμενος φάκελος προς πολιτικούς και στρατιωτικούς αποδέκτες, θα περιλαμβάνει ένα αυτοκόλλητο εξωτερικά, με ένα συγκεκριμένο QR CODE.

Οι αποδέκτες, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή σάρωσης του κωδικού αυτού από το κινητό τους, θα παραπεμπονται αυτόματα στο λήμμα “Μάχη της Κρήτης” της ηλεκτρονικής εγκυκλοπαιδειας WIKIPEDIA, όπου παραθέτονται σημαντικά στοιχεία από την εν λόγω μάχη.



Σκοπός της παραπάνω πρωτοβουλίας, είναι η προβολή αυτού του σημαντικού ιστορικού γεγονότος πανελλαδικά, καθως μεγάλος αριθμός εξερχομένων φακέλων θα διακινηθουν αυτή τη χρονική περίοδο.

Η πρωτοβουλία αυτή, που εγκρίθηκε από τους προϊστάμενους Σχηματισμούς, πέραν από τη σημασία ανάδειξης ενός ιστορικού γεγονότος, αποδεικνύει ότι η ορθολογική χρήση της τεχνολογίας, μπορεί να εξυπηρετήσει εκπαιδευτικούς – μορφωτικους σκοπούς με έναν πιο απλό και άμεσο τρόπο!

«Συγχαρητήρια στο Δντή του Στρατιωτικού Ταχυδρομείου και μέλος της ΕΣΠΕΕ ΧΑΝΙΩΝ, κ. Γιώργο Αχλαδιανάκη για την παραπάνω σκέψη και δράση!»

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά