Απονομή Ηθικής Αμοιβής από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στην Σμηναγό (ΥΝ) Αικατερίνη Σιγάλα





Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, απένειμε την Ηθική Αμοιβή των «Συγχαρητηρίων» στην Σμηναγό (ΥΝ) Αικατερίνη Σιγάλα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Η ως άνω Αξιωματικός κατά την διάρκεια εκπαίδευσης στις Η.Π.Α., επέδειξε υψηλό αίσθημα ευθύνης και πνεύμα ανθρωπισμού – αλτρουισμού, παρέχοντας με άμεσες και στοχευμένες ενέργειες τις πρώτες βοήθειες σε άνδρα που υπέστη επιληπτικό επεισόδιο, γεγονός δηλωτικό των υψηλών αξιών που την διέπουν, τυγχάνοντας της καθολικής αναγνώρισης τόσο των εκπαιδευτών όσο και των συνεκπαιδευομένων της.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχαρίστησε την Αξιωματικό για την εξαιρετική πράξη της και εξέφρασε την βαθειά του εκτίμηση και τον θαυμασμό του για την άμεση αντίδραση και το πνεύμα αλτρουισμού που επέδειξε, επισημαίνοντας ότι ανάλογες πράξεις προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα την ΠΑ, ενώ την προέβαλε ως παράδειγμα προς μίμηση για όλο το προσωπικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά