Άρμα μάχης… τράκαρε με αγροτικό όχημα στον Έβρο

Άρμα μάχης… τράκαρε με αγροτικό όχημα στον Έβρο

Ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές

Ένα ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα συνέβη έξω από το χωριό Κουφόβουνο Διδυμοτείχου στον Έβρο, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το evros-news.gr, τεθωρακισμένο άρμα μάχης τράκαρε με αγροτικό φορτηγάκι σε δρόμο της περιοχής κοντά στα στρατόπεδα που βρίσκονται εκεί. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, ούτε από τους επιβαίνοντες στο αγροτικό αυτοκίνητο, ούτε από τους στρατιωτικούς. Υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές, κυρίως στο αγροτικό.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί από το Διδυμότειχο και κατέγραψαν τις συνθήκες του ατυχήματος. Άγνωστο είναι, αν το άρμα μάχης προέρχεται από τα στρατόπεδα Κουφόβουνου ή συμμετείχε στις προασκήσεις του "Παρμενίωνα", που διεξάγονται στο πεδιο ασκήσεων "Ψηλός Στάλος".


News.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά