Εκκενώθηκαν οι 4 πολυκατοικίες στην Γλυφάδα εξαιτίας της εξουδετέρωσης της βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Γλυφάδα

Εκκενώθηκαν οι 4 πολυκατοικίες στην Γλυφάδα, ενώ κλειστή θα παραμείνει για 2 ώρες η Λεωφόρος Ποσειδώνος, εξαιτίας της εξουδετέρωσης της βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στην περιοχή, βρίσκονται ήδη κλιμάκια της ΕΛΑΣ και από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ), στελέχη του οποίου θα αναλάβουν την εξουδετέρωση της βόμβας ισχύος 500 λιβρών.

Όπως έχει γίνει γνωστό έως το τέλος της επιχείρησης – εκτιμάται περίπου στις 11:30 – ισχύει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα.


Enikos.gr

Γλυφάδα


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά