Βυτιοφόρο όχημα του στρατού "έσωσε" από τις φλόγες την ΛύραΣτιγμιότυπο από το σημείο που ξέσπασε η φωτιά
Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στον οικισμό της Λύρας του δήμου Σουφλίου και συγκεκριμένα στην περιοχή των νεκροταφίων.

Η φωτιά έκαιγε χαμηλή βλάστηση και για την κατάσβεσή της συνέδραμε η ΠΥ Αλεξανδρούπολης και η ΠΥ Σουφλίου και εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο από τις Φέρες.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε βυτιοφόρο όχημα του στρατού που εκείνη τη στιγμή περνούσε από κρίσιμο σημείο προλαβαίνοντας να σβήσει επιτόπου τη φωτιά, πριν επεκταθεί στα γύρω πεύκα.Να σημειωθεί ότι από εχθές με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς αποφασίστηκε λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία 3), θα ισχύσει σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας, διέλευσης και παραμονής προσώπων και οχημάτων από τις 8.00 έως τις 22.00 στις περιοχές των Δασαρχείων Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης και Σουφλίου και Διδυμοτείχου.


https://www.e-evros.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά