Με Λαμπρότητα Ο Πανηγυρικός Εσπερινός Της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος Στην 1η Στρατιά Λάρισας

 Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, εντός της 1ης Στρατιάς, του ανώτερου στρατιωτικού σχηματισμού της Χώρας, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στον πανηγυρικό Εσπερινό της μεγάλης Δεσποτικής εορτής.

Ο Ποιμενάρχης μας στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στα τραύματα που η ανθρώπινη κακία επιφέρει στην κοινωνία μας, κάνοντας αναφορά και στο τελευταίο απαράδεκτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας το οποίο προσβάλλει την πόλη και τόνισε ότι τώρα περισσότερο από ποτέ η εορτή της Μεταμορφώσεως καθίσταται επίκαιρη καθώς καλεί τον άνθρωπο να μεταμορφώσει τον κακό του εαυτό σε Θείο.

Προ της απολύσεως, πραγματοποιήθηκε η περιφορά της Εικόνας, εντός του στρατοπέδου, παρουσία πλήθους πιστών, ενώ συμμετείχαν ο Υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς κ. Θεόδωρος Χατζηγεωργίου, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Βουλευτής κ. Βασίλειος Κόκκαλης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σουλτάνα Δόκου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλειος Πινακάς κι άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

   


Με Λαμπρότητα Ο Πανηγυρικός Εσπερινός Της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος Στην 1η Στρατιά Λάρισας - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE (ekklisiaonline.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά