Εργασίες αναβάθμισης του Πολεμικού Μουσείου Καλαμάτας
Τη διάθεση πιστώσεων προκειμένου να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις στις υποδομές και τα δίκτυα των ΤΟΕΒ της Αργολίδας, με σκοπό να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την περασμένη Δευτέρα.


Εξάλλου, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην οποία εξαντλήθηκε σχεδόν το σύνολο των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και: α) του Δεκάζειου Γηροκομείου Τρίπολης “Ο Άγιος Νικόλαος” για την αποκατάσταση της στέγης του εν λόγω κτηρίου, β) της Μητρόπολης Μεσσηνίας για εργασίες αναβάθμισης εσωτερικών χώρων στο Πολεμικό Μουσείο της Καλαμάτας, γ) του ΑΟΤΑ “Μοριάς Α.Ε.” για την επιδημιολογική επιτήρηση της φυματίωσης των αιγοπροβάτων και άλλες στοχευμένες δράσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, δ) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη διαμόρφωση χώρου και εργασίες υποδομών γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 στον Άγιο Πέτρο, ε) του Δήμου Τρίπολης και της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων στο Δήμο της αρκαδικής πρωτεύουσας, στ) του Δήμου Γορτυνίας για την αναβάθμιση του κτηρίου του Λαογραφικού Μουσείου Ζυγοβιστίου. ζ) του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για την προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου στα Ίσθμια και η) του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασιάς, για συνδυασμένες πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις και συνέργειες στον εν λόγω Δήμο της Λακωνίας.

Μεταξύ άλλων, το Σώμα ενέκρινε σχέδια προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και: α) του Δήμου Μεσσήνης για την ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων στη Δημοτική Ενότητα Αριστομένη και β) του ποδοσφαιρικού αθλητικού σωματείου “Ατρόμητος” Πλατέος για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου στο Πλατύ του Δήμου Καλαμάτας.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά