Ξενάγηση στον Αρχαίο Διολκο (Σχολή Μηχανικού)

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχατίου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», μαζί με το Παράρτημα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών στην Κορινθία και τη Σχολή ΜΧ, έχουν την ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσουν στην ομιλία/ξενάγηση/περιήγηση {την 16/7/2023, ώρα 09:30} στο τμήμα του Αρχαίου Δίολκου που βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι.-> Ο Δρ Απόστολος Παπαφωτίου θα είναι ο βασικός ομιλητής/ξεναγός.

-> Στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία για ένα σύντομο περίπατο στο ομορφότερο ενεργό στρατόπεδο της περιοχής μας, το μουσείο μηχανημάτων μηχανικού και άλλους χώρους ιδιαίτερης σημασίας, μέσα σε ένα εξαιρετικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον.

-> Η διάρκεια της εκδήλωσης εκτιμάται ότι δε θα ξεπεράσει τις δύο ώρες.

-> Για την είσοδο σας στο στρατόπεδο απαιτείται να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, είτε καλώντας είτε στέλνοντας sms με ονοματεπώνυμο και αριθμό δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, στα τηλέφωνα 6973557400 (Πανταζάτος Σπύρος) και 6932448040 (Σαραντινός Αχιλλέας)

-> Ώρα εισόδου: Πρωί Κυριακής 16/7/2023 στις 09:00-> Λόγω των ιδιαιτέρων θερμοκρασιών συνίσταται να έχετε μαζί σας καπέλο και γυαλιά ηλίου.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά