Κηδεία Χρήστου Μουλά: Ανείπωτη θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στα Χανιά



Κηδεία Χρήστου Μουλά: Ανείπωτη θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στα Χανιά© CNN.gr

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία του σμηναγού Χρήστου Μουλά, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Κάρυστο μαζί με τον 27χρονο συνάδελφό του, Περικλή Στεφανίδη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, η σύζυγός του αλλά και η αδελφή του, που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν τον πρόωρο χαμό του.

Στην εξόδιο ακολουθία, παρούσα είναι η Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το φέρετρο του 34χρονου, τυλιγμένο με την γαλανόλευκη, έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου, στη γενέτειρά του, το Γαβαλοχώρι του Αποκόρωνα Χανίων, όπου μεγάλωσε ο ίδιος και ζουν οι γονείς και η αδελφή του λίγο μετά τις 9:00 το πρωί.









Παρόντες ήταν και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και ενώσεων, οι αρχηγοί των Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.






Τιμές απέδωσαν τα τιμητικά αγήμα των τριών όπλων.

Στέφανα σεβασμού και τιμής απέστειλαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο πρόεδρος της Βουλής Αναστάσιος Τασούλας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, οι υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΑ Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης, ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς ,Δημόκριτος Ζερβάκης αντιστράτηγος, η βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, δήμαρχοι, φορείς κ.α.
Θα δοθούν τα όνοματά τους σε δρόμο και πλατεία του Γαβαλοχωρίου

Με απόφαση του Δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη θα δοθούν τα ονόματα των δύο πιλότων σε δρόμο και πλατεία του Γαβαλοχωρίου.

Όλοι όσοι συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία τον αδικοχαμένο πιλότο, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την πορεία και το χαρακτήρα του Αντιπτεράρχου πλέον, Χρήστου Μουλά.




Ανάμεσα στους παριστάμενους στην κηδεία ήταν και η βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη.
Η Βουλή θα υιοθετήσει το αγέννητο παιδί του Χρήστου Μουλά

Ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης προς την οικογένεια του Χρήστου Μουλά η Βουλή των Ελλήνων θα υιοθετήσει το αγέννητο παιδί , όπως ανακοίνωσε χθες (27/7) ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του ιερέα του χωριού για τον άδικο χαμό του Χρήστου Μουλά ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Το κλίμα είναι βαρύ. Βουβός πόνος, βουβή συγκίνηση είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν το κλίμα που επικρατεί. Ο ήρωας σμηναγός Χρήστος Μουλάς θα μείνει αθάνατος στις ψυχές μας και στην μνήμη μας», όπως αναφέρει το flashnews.gr.


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά