Γ. ΠΡΑΧΑΛΙΑΣ(ΤΧΗΣ Ε.Α.): ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ

Ανάρτηση Τχη ε.α. Γιώργου Πραχαλιά




ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ

Από χθες βρίσκεται σε εξέλιξη μια άθλια προσπάθεια αποδόμησης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από συγκεκριμένο ΜΜΕ, φιλικό προς την Κυβέρνηση.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κων/νος Φλώρος, είναι ο Αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων, ο οποίος τυγχάνει καθολικής αποδοχής από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Όχι μόνο γιατί είναι ένας επιβλητικός στην όψη Αξιωματικός των Καταδρομών, αλλά γιατί με την ηγεσία του τα τελευταία χρόνια ως Αρχηγός των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων έχει επισκιάσει πλήρως τον Τούρκο ομόλογό του. Απόδειξη είναι ότι επί διοικήσεως του, ουδείς στην Ελλάδα γνωρίζει πια το όνομα του Τούρκου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.
Η στρατιωτική ισχύς της χώρας δεν είναι τα οπλικά της συστήματα, δεν είναι τα αεροσκάφη Rafale και F-16, τα άρματα Leopard και οι φρεγάτες Belharra. Είναι πρώτα και πάνω απ΄όλα το έμψυχο δυναμικό, οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων. Γιατί αυτοί είναι που θα βρεθούν στην Πρώτη Γραμμή του Πολέμου και αυτοί θα κοιτάξουν τον οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Ίσια στα μάτια. Όταν καταδολιεύεις λοιπόν τον Αρχηγό τους, καταδολιεύεις και αυτούς. Τόσο απλά.
Αν ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι αρεστός πλέον στην Κυβέρνηση, υπάρχει η διαδικασία των Τακτικών Κρίσεων όπου μπορεί να τον αποστρατεύσει. Αν πάλι ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων έχει κάνει κάτι λάθος, η Κυβέρνηση μπορεί να ζητήσει την παραίτησή του. Η τακτική της αποδόμησής του όμως μέσω εντεταλμένων ΜΜΕ είναι αθλιότητα.
Μετά το διασυρμό της ΕΥΠ, η χώρα δεν αντέχει άλλη καταδολίευση στο κύρος των αμυντικών μηχανισμών της και ειδικά στο κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων.
Γι’ αυτό λοιπόν, κάτω τα χέρια από τον Αρχιστράτηγο!
Κείμενο: Γιώργος Πραχαλιάς
Φωτογραφία: O Αρχιστράτηγος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατηγός Κων/νος Φλώρος.




Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά