Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ΛΑΦ Ρόδου- Εκθέτει την στρατιωτική ηγεσια η συμπεριφορά του Διευθυντή;







Τα προβλήματα, όπως φαίνεται συνεχίζονται για την Λ.Α.Φ. Ρόδου όπως μάς πληροφορούν στελέχη ,τα οποία υπηρετούν στο νησί των Ιπποτών. 

Την καλοκαιρινή περίοδο είχαμε ανεβάσει κάποια παράπονα περί μη προβλεπομενης ενδυμασίας φίλων του διευθυντή αλλά και απρεπή συμπεριφορά μπροστά σε πολίτες του ίδιου του διευθυντή, που όπως φάνηκε η Στρατιωτική ηγεσία του νησιού δεν έλαβε υπόψιν, μέχρι σήμερα. 

Έλαβε όμως σοβαρά το στρατιωτικό προσωπικό, το οποίο φαίνεται να απαξιώνει τις εορταστικές εκδηλώσεις της Λεσχης για την περίοδο των εορτών. 

Φταίει άραγε ο χαρακτήρας του διευθυντή ή απλά απαξιώνουν τον θεσμό της Λέσχης τα στελέχη? 

Ας ελπίσουμε ότι είναι ένα τυχαίο γεγονός και όχι η συμπεριφορά ή κάτι άλλο.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

8 σχόλια:

  1. Ολα αυτά είναι συκοφαντίες από γνωστούς κύκλους που ζηλεύουν και θελουν να αποδομήσουν έναν από τους πιο επιτυχημένους Διευθυντές της Λέσχης Αξιωματικών Ρόδου και ότι ο Διευθυντής της Λέσχης εργάζεται πέραν του 12ωρου σε καθημερινή βάση.Είναι ευγενικός, εξυπηρετικός , φιλικός με όλο τον κόσμο και η Λέσχη έχει απογειωθεί επί των ημερών του.Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των συγχαίρει όπως και όλοι οι δικαιούμενοι σίτισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λέσχη Ρόδου, είναι άριστα οργανωμένη. Ο διευθυντής ευγενεστατος και αξιοπρεπής. Η ενδυμασία των μελών και των παρεβρισκομενων απολυτως κόσμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο διεθνής της λέσχης είναι κόσμημα για τη λέσχη!!. υπηρέτησα στη λέσχη και έχω να πω ότι έχει ανέβει το επίπεδο και όλα λειτουργούν άψογα δεν μπορώ να καταλάβω το σχόλιο του φίλου. κάποια νομίζουν ότι πάνε στη λέσχη για να μην κάνουν τίποτα νομίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως στρατιωτικός που υπηρετεί στη Ρόδο και τρωω σε καθημερινή βάση στη Λέσχη Αξκών έχω να πω ξεκάθαρα ότι γράφονται ανακρίβειες στο παραπάνω αρθρο. Ο Διευθυντής είναι άριστος,έντιμος,ευγενικός και εξυπηρετικός με όλους. Ουδέποτε έδειξε καλή συμπεριφορά πάντα κοιτούσε να εξυπηρετήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο ως οικοδεσπότης το καθένα που μπαίνει στη Λέσχη. Καλύτερα άρθρα σαν τα παραπάνω να μην αναρτώνται γιατί είναι ψευδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα δυο τελευταία χρόνια σιτίζομαι σχεδόν καθημερινά στη Λ.Α.Φ. Ρόδου. Σας μεταφέρω τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για την ποιότητα του φαγητού όσο και για την εξυπηρέτηση. Τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα της άοκνης προσπάθειας του διευθυντή της λέσχης, όπου με ευγένεια και καλή διάθεση είναι πάντα εκεί. Είναι όντως πάντα εκεί, αργά το μεσημέρι, Σαββατοκύριακα, αργίες , πάντα πρόθυμος , φιλικός, αυστηρός και οργανωτικός. Θεωρώ ότι έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση της εικόνας της Λέσχης και στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες. Η Λέσχη είναι άψογα οργανωμένη και ο διευθυντής κύριος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει μπει ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο μάτι του κυκλώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρχικά θα ήθελα να πω ένα μπράβο σε όλο το προσωπικό της Λέσχης από τον απλό στρατιώτη μέχρι και τον διευθυντή. Κατά δεύτερον θα ήθελα να τονίσω ότι τόσο η ποιότητα του φαγητού και άλλο τόσο η εξυπηρέτηση του προσωπικού είναι φανταστική. Επίσης θα πρέπει να τονιστεί πως ο Διευθυντής είναι κάθε μέρα εκεί είτε είναι Σάββατο/Κυριακή είτε αργία,για να εξυπηρετήσει όποιον χρειάζεται το οτιδήποτε. Κλείνοντας θα ήθελα να απαντήσω πως όλα αυτά μου ακούγονται αστεία, βλέποντας σε καθημερινή βάση το πόσο επαγγελματικά και με τι εξυπηρέτηση φέρονται στην συγκεκριμένη Λέσχη είτε είναι ανοιχτό το εστιατόριο είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τίποτα από ότι αναφέρεται δεν είναι αλήθεια. Ο διευθυντής της ΛΕΘΡ εργάζεται καθημερινά περαν του ωραρίου του έτσι ώστε η ΛΕΘΡ να λειτουργεί άριστα. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει είτε είναι ένας απλός στρατιώτης είτε είναι κάποιος που απλά σιτιζεται εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά