Την "Κυρά του Δέλτα" τίμησε η XII Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού για τα 41 χρόνια παρουσίας της

 

Την "Κυρά του Δέλτα" τίμησε η XII Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού για τα 41 χρόνια παρουσίας της

Την Κυρά του Δέλτα, Άρτεμης Παπακωστίδου, τίμησε η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ», για τα 41 χρόνια παρουσίας τηςστην πρώτη γραμμή των συνόρων, στο Δέλτα του Έβρου. 


Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 21 Νοέμβρη, κατά τη διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, η Μεραρχία τίμησε τη μοναδική γυναίκα αλιέα στο Δέλτα του Έβρου, η οποία εδώ και 41 χρόνια υψώνει περήφανα με τον σύζυγό της την ελληνική σημαία.

Αφού της απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη παρουσία της στα σύνορα, της δώθηκε και μια ελληνική σημαία, με τον Διοικητή της XII Μ/Κ ΜΠ, Υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο να τη διαβεβαίωνει ότι η Ταξιαρχία που είναι υπεύθυνη στην περιοχή, θα φροντίσει να βρίσκεται πάντα δίπλα τους.  

Παρακολουθήστε τη στιγμή της βράβευσης στο παρακάτω στιγμιότυπο:

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά