Ειδικές Εκπτώσεις προς μετοχομερισματούχους Μετοχικού Ταμείου Στρατού


 Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν επικοινωνίας με τους αναδόχους εκμίσθωσης κτιρίων, ιδιοκτησίας του ΜΤΣ, που λειτουργούν ως ξενοδοχεία, παρέχεται στους Μετόχους και Μερισματούχους του Ταμείου μείωση στο κόστος διαμονής, όπως παρακάτω :

α)         Στο ξενοδοχείο MOXY ATHENS, στην οδό Σταδίου 65 στην Αθήνα, παρέχεται ειδική έκπτωση 10% στη  καλύτερη  τιμή  της ημέρας  και δωρεάν αναβάθμιση δωματίου, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

β)         Στο ξενοδοχείο Milos”, επί της οδού Κολοκοτρώνη 3-5 στην Αθήνα, παρέχεται ειδική έκπτωση 15%, στο κόστος διαμονής, στην καλύτερη τιμή της ημέρας.

Η κράτηση των δωματίων θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος από τους Μετόχους / Μερισματούχος του Ταμείου προς τα παραπάνω ξενοδοχεία και με την επίδειξη της Υπηρεσιακής Ταυτότητας ή ταυτότητας της αντίστοιχης Ένωσης Αποστράτων.

Επιπρόσθετα σας υπενθυμίζουμε ότι οι Μέτοχοι και Μερισματούχοι του ΜΤΣ, με την επίδειξη της Υπηρεσιακής τους ταυτότητας ή της ταυτότητας της αντίστοιχης Ένωσης Αποστράτων, δικαιούνται έκπτωση σε ποσοστό 10% στο πολυκατάστημα ΑΤΤΙCA, επί της οδού Πανεπιστημίου  και Αμερικής, στην Αθήνα.

– Ο –

Γενικός Διευθυντής

Δημήτριος Αντώνογλου

Ταξίαρχος

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά