Στην βουλή οι προτάσεις του ΣΑΣΜΥ με αναφορά και ερώτηση από ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

 

     Ο ΣΑΣΜΥ προώθησε και γνωστοποίησε τις προτάσεις και τους προβληματισμούς των μελών του με θέμα ΣΑΣΜΥ:Πλήρης κατάργηση Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης – Εξ ορθολογισμός ασφαλιστικής συνταξιοδοτικής νομοθεσίας , Τροποποίηση Σύνθεσης ΔΣ ΜΤΣ , Κατανομή μερισμάτων προς τους αρμόδιους φορείς και όλα τα κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου.
    Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Βασίλειος Κεγκέρογλου (link) https://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=9d154c09-6fa7-430c-8e5d-af4200e65fd6 και ο Βουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Αντώνιος Μυλωνάκης (link) https://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=e134d2f5-e7df-45a0-839f-af3900ec41b4 με πρωτοβουλία τους κατέθεσαν αναφορά και ερώτηση αντίστοιχα , προς τους υπουργούς Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη,.
    Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μόνιμων Υπαξιωματικών (Σ.Α.Σ.Μ.Υ) ευχαριστεί τους παραπάνω βουλευτές για την ανάδειξη δια μέσου του κοινοβουλευτικού ελέγχου των προτάσεων και των προβληματισμών των μελών του.
    Κατόπιν εξέτασης των προτάσεων και των προβληματισμών του συνδέσμου από τους αρμόδιους υπουργούς Άμυνας , Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο ΣΑΣΜΥ ευελπιστεί στην κατανόηση των θέσεων του και ευελπιστεί στην επίλυση αυτών με νομοθετική τους πρωτοβουλία το επόμενο διάστημα.

Απόφοιτε της ΣΜΥ σε περιμένουμε δίπλα μας, γιατί δεν περισσεύει κανείς.

ΑΜΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ 

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά