Συμμετοχή του ΣΑΣΜΥ στα 1α Σκαμπαρδώνια με κατάθεση στεφάνου

 

Με περισσή υπερηφάνεια γιορτάστηκαν από τον Δήμο Πύλης, με παρουσία και του ΣΑΣΜΥ μετά από πρόσκληση που έλαβε, τα 1α ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΕΙΑ προς τιμή του αείμνηστου ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ, Ανθυπασπιστή Πεζικού στον 4ο Λόχο της ΕΛΔΥΚ, πεσόντα Έλληνα Αξιωματικού υπέρ των ιδανικών του ελληνικού Έθνους, στην ΚΥΠΡΟ στις 16 Αυγούστου του 1974.

      Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ετελέσθη στον Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου Φιλύρας,χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου & Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου. Με το πέρας της λειτουργίας στον χώρο του Ηρώου στον αύλειο χώρο του Δημ. Σχολείου της Κοινότητας, ετελέσθη υπό του Σεβασμιοτάτου, επιμνημόσυνη δέηση, συμπαραστατούντος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων, «Ιωάννης Δαμασκηνός».
       Κατόπιν ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.
       Παρούσα ήταν η οικογένεια του Ήρωα.
       Το παρών έδωσαν και οι Αγωνιστές της ΕΛΔΥΚ με καταγωγή από τον Δήμο Πύλης, που πολέμησαν και γύρισαν πίσω νικητές.

      Τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ) εκπροσώπησε και απέδωσε φόρο τιμής με κατάθεση στεφάνου ο Βοηθός Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Κος Κείος Ευάγγελος.

Ο ΣΑΣΜΥ ευχαριστεί τους διοργανωτές για την πρόσκληση
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά