Εκδήλωση «PhanCon 2022» του «F-4 Phantom II Society»

 

Από την Τρίτη 5 έως και την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022, φιλοξενήθηκε στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, η εκδήλωση «Phantom Convention 2022» η οποία διοργανώθηκε από το «F-4 Phantom II Society» με τη συμμετοχή συνολικά 68 μελών από 15 χώρες.

Σημειώνεται ότι φέτος ήταν η πρώτη φορά που η ετήσια συνάντηση των μελών του «F-4 Phantom II Society» πραγματοποιήθηκε εκτός ΗΠΑ και μάλιστα σε Αεροπορική Βάση από το οποίο εξακολουθεί να επιχειρεί το αεροσκάφος F-4E, κάτι που προσέδωσε ιδιαίτερη αξία στην όλη εκδήλωση.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά