Συμμετοχή Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού στο 29ο Συνέδριο Ευρωπαϊκών Στρατών στο Garmisch-Partenkirchen ΓερμανίαςΤο διάστημα από 06 έως 08 Ιουλίου 2022, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, συμμετείχε στο 29ο Συνέδριο Ευρωπαϊκών Στρατών που διεξήχθη στο Garmisch-Partenkirchen της Γερμανίας, με μέριμνα της Διοίκησης Αμερικανικών Δυνάμεων Ευρώπης - Αφρικής (USAREUR-AF).

Στο Συνέδριο, το οποίο αποτελεί μια από τις κορυφαίες δραστηριότητες που αφορούν στην συνεργασία για την άμυνα στην Ευρώπη, συμμετείχε ο Διοικητής της Διοίκησης Αμερικανικών Δυνάμεων Ευρώπης – Αφρικής (USAREUR-AF), Αρχηγοί Στρατών Κρατών της Ευρώπης, των ΗΠΑ και του Καναδά.
Κύριο θέμα του Συνεδρίου ήταν η αντιμετώπιση της πρόκλησης των συγκρούσεων μεγάλης κλίμακας στην Ευρώπη (Meeting the Challenge of Large-Scale Combat in Europe: Stronger Together).
Στο περιθώριο του Συνεδρίου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, πραγματοποίησε διμερείς συναντήσεις με τους ομολόγους του από τις ΗΠΑ General James C. McConville, τη Γαλλία General Pierre Schill, τη Γερμανία Lieutenant General Alfons Mais και την Ιταλία Lieutenant General Pietro Serino. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν σε άριστο κλίμα συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmyShare on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά