Επίσκεψη ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στις Εγκαταστάσεις της Εταιρείας “Lockheed Martin” στο Τέξας των ΗΠΑ

 O Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος μετέβη την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 από την Ουάσινγκτον προς το Φορτ Γουώρθ του Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, προκειμένου να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της “Lockheed Martin” και να ενημερωθεί αναλυτικά για τις διαδικασίες παραγωγής και τις επιχειρησιακές δυνατότητες των μαχητικών αεροσκαφών 5ης γενιάς F-35.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος δέχθηκε θερμή υποδοχή από τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο (Executive Vice President of Aeronautics) κ. Γκρέγκορυ Μ. Ούλμερ (Gregory MUlmer), τον Αντιπρόεδρο Επιχειρηματικής Αναπτύξεως (VP Business Development Initiatives) κ. Ντένη Πλέσσα, την Αντιπρόεδρο και Γενική Διευθύντρια αεροπορικών προγραμμάτων (Vice President and GM Aeronautics Operations) κ. Μπρίτζετ Λώντερντεϊλ (Bridget Lauderdale) και από ανώτατα στελέχη της “Lockheed Martin”. Συμμετείχε σε ενημέρωση σχετικώς με την κατασκευή μαχητικών 5ης γενιάς F-35.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός επισκέφθηκε τη γραμμή παραγωγής των F-35 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Φορτ Γουώρθ προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαδικασίες κατασκευής και υποστήριξης της εφοδιαστικής αλυσίδας, για την κατασκευή των μαχητικών F-35, αλλά και τα εξελισσόμενα χρονοδιαγράμματα παραδόσεων. Επίσης βρέθηκε στα στέγαστρα όπου δοκιμάζονται τα νέα μαχητικά κι έλαβε πλήρη ενημέρωση από τον πιλότο δοκιμών κ. Κρις Σπινέλλι (Chris Spinelliγια τα τεχνικά και επιχειρησιακά χαρακτηριστικά των αεροσκαφών.


 


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά