Σοκάρει βίντεο από πιλότο Canadair πριν την ρίψη νερού στη φωτιά στη Λέσβο

 


Τεράστια είναι η συμβολή του προσωπικού, ιπτάμενου και εδάφους, των εναέριων μέσων πυρόσβεσης, στην μάχη με τις φλόγες σε όλη την Ελλάδα. Συγκλονίζει βίντεο μέσα από Canadair πριν γίνει η ρίψη νερού.

Σήμερα, στην Λέσβο και πιο συγκεκριμένα στα Βατερά, οι εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης «έπεσαν» στη μάχη με τη φωτιά, ώστε να κατορθώσουν άμεσα περιορίσουν το μέτωπο και να εμποδίσουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς και της απειλής για ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Ενδεικτικό των ηρωικών προσπαθειών των πιλότων που υπό άκρως αντίξοες συνθήκες, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των έντονων ανέμων, περνώντας μέσα από πυκνούς καπνούς, είναι το βίντεο από τον θάλαμο διακυβέρνησης ενός Canadair, που έχει τραβήξει ένας πιλότος

«Δείτε τον σπεσιαλίστα πιλοτο του Canadair 215 πως με χειρουργική επέμβαση ριχνει νερό πάνω από την πυρκαγιά στην Λεσβο!!Αξιοι όλοι σας σας ευχαριστουμε για ότι κάνετε και σώνετε ότι μπορεί τελος πάντων να σωθεί!!», γράφει στο κείμενο του, ο άνδρας που ανέβασε το βίντεο στο Facebook.(Πηγή βίντεο: Facebook / Makis Sekerlis)


Σοκάρει βίντεο από πιλότο Canadair πριν την ρίψη νερού στη φωτιά στη Λέσβο (dikaiologitika.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά