Αλλαγή Διοίκησης στο Στρατόπεδο Ναυπλίου - Τελετή παράδοσης, παραλαβής

 

Τελετή παράδοσης - παραλαβής
Τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως της Υπηρεσίας Διαχείρισης Υποδομών Ναυπλίου (πρώην ΚΕΜΧ) πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, στο Στρατόπεδο «ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ» στο Ναύπλιο.
Ο απερχόμενος Διοικητής Αντισυνταγματάρχης Δημήτριος Καπογιώργος παρέδωσε την διοίκηση της ΥΔΥΠ Ναυπλίου στον Ταγματάρχη Βάσο Ιωάννη, παρουσία του Διοικητή του ΔΙΚΕ (IV Μεραρχίας Πεζικού) από την Τρίπολη, Υποστράτηγου Δημήτριου Σκουφίδη.
Στην λιτή εκδήλωση παρευρέθηκαν ο ε.α. Στρατηγός Νικόλαος Λάλος, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ι. Μαντζούνης, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κ. Ρούτουλας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αργολίδας Κ. Χουντάλας κα.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Ιερέας π. Γεώργιος Φρίμης, ενώ ακολούθησε μικρή  δεξίωση για τους προσκεκλημένους.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά