Παραχωρήθηκε πρωην πεδίο βολής στον Δήμο Τρίπολης και έγινε νέο σκοπευτήριο

 

Κώστας Τζιούμης: «Δημιουργούμε νέες αθλητικές δομές, αυξάνουμε τον αθλητικό τουρισμό στον Δήμο Τρίπολης»

Ένα νέο σκοπευτήριο για πυροβόλα όπλα δημιουργείται στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στο Σέχι.

Την περιοχή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ο οποίος τόνισε ότι το νέο σκοπευτήριο δημιουργείται «ύστερα από παραχώρηση του πρώην Πεδίου Βολής που έγινε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Στόχος είναι να διοργανώνονται αγώνες ή πρακτική άσκηση πυροβόλων όπλων. Είχαμε πει πριν λίγους μήνες για την πλήρη ανακατασκευή στο κλειστό χώρο του σκοπευτηρίου του Δήμου Τρίπολης, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν αγώνες πιστολιού και τυφεκίου.

Την εβδομάδα πριν από την Άλωση, θα διοργανώσουμε αγώνες με πανελλήνια συμμετοχή, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της Άλωσης.

Εδώ, δημιουργούμε ένα νέο χώρο όπου θα μπορούν να κάνουν πρακτική άσκηση όσοι ασχολούνται με το άθλημα της Σκοποβολής και παράλληλα θα μας δοθεί η δυνατότητα να διοργανώνουμε αγώνες.

Στόχος είναι να έχουμε συνέχεια εκδηλώσεις που να φέρνουν κόσμο στην περιοχή μας. Αυτός ο χώρος θα δίνει τη δυνατότητα να οργανώσουμε αγώνες και να έχουμε επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Έχουμε τη συνεργασία με τον Εύανδρο και με τους άλλους συλλόγους. Η συνεργασία είναι άριστη με τον Πρόεδρο κ. Παράσχο.»

Ο κ. Παράσχος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του ΝΠΠΔ για την αμέριστη συμπαράσταση στο σύλλογο, αλλά και στα σκοπευτικά της πόλης.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος μίλησε για μια ευχάριστη μέρα και υπογράμμισε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

skopeythrio 1skopeythrio 2skopeythrio 3skopeythrio 4

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά