ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ (ΦΠΒ) ΜΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΜΕΧΡΙ 19580 ΜΟΡΙΑ!!







Ο Ανχης (ΦΠΒ) Ισαάκ Μαδεμτσόγλου, απόφοιτος ΣΜΥ, με 35 χρόνια υπηρεσίας επέλεξε να κάνει ένα από τα όνειρα του πραγματικότητα συμμετέχοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις., πριν από 2 χρόνια εγγράφηκε στο 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσ/νίκης, στον τομέα Διοίκησης - Οικονομίας και κατάφερε να συγκεντρώσει μέχρι 19580 μόρια μαζί με το ειδικό μάθημα της Αγγλικής Γλώσσας.




Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να διαβάζει κυρίως τα Σαββατοκύριακα καθόσον υπηρετεί στο Γ΄ΣΣ και τα απογεύματα παρακολουθούσε τα μαθήματα.
 Ο κ. Ισαάκ Μαδεμτσόγλου αναφέρει "Ήταν μια δύσκολη και αγχωτική διαδικασία, όμως με βοήθησαν να ανταπεξέλθω οι καθηγητές μου στο 5ο Εσπερ. ΕΠΑΛ τους οποίους ευχαριστώ πάρα πολύ. Είχα την χαρά να γνωρίσω αξιόλογους καθηγητές και μαθητές, να κάνω νέες φιλίες καθώς επίσης και να συμμετάσχω σε ένα ταξίδι στην Πορτογαλία μέσω ERASMUS. Προτρέπω όλους να κυνηγούν τα όνειρά τους μέχρι την επίτευξή τους.



Το μόνο που απομένει στον κ. Ισαάκ Μαδεμτσόγλου είναι μέσα στις επόμενες μέρες να αποφασίσει ποια σχολή θα επιλέξει ως πρώτη του επιλογή στο μηχανογραφικό του, μεταξύ του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την οποία συγκεντρώνει 19.155 μόρια και του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο οποίο φοιτεί η κόρη του στο 3ο έτος.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά