30 ελληνικές σημαίες θα κυματίζουν στο Φυλάκιο Έβρου απέναντι από τη δομή








Ο πρόεδρος της Κοινότητας Φυλακίου, Χρήστος Τυρμπάκης τοποθετεί τους στύλους για τις σημαίες.





Ξεκίνησαν οι εργασίες για το εκκλησάκι στο ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο απέναντι από τη δομή.

Μάλιστα να υπενθυμίσουμε πως ήταν συγκινητική η κίνηση ενός κατοίκου του χωριού, του κ. Σωτηρόπουλου ο οποίος αποφάσισε να δωρίσει το χωράφι του στην Εκκλησία προκειμένου να γίνει η ανέγερση του συγκεκριμένου ναού και μάλιστα ο κ. Σωτηρόπουλος είχε ζητήσει να φέρει το όνομα "Αγία Σοφία".




Οι εργασίες ξεκίνησαν από την τοποθέτηση των στυλών για τις σημαίες, κάποιες από τις οποίες και τοποθέτησε ο πρόεδρος της Κοινότητας Φυλακίου, κ. Χρήστος Τυρμπάκης τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν 30 στύλοι οι οποίοι αντιστοιχούν στις 30 τοπικές κοινότητες του δήμου Ορεστιάδας (29 των χωριών και μία της Ορεστιάδας), ενώ τις σημαίες τις έστειλαν Έλληνες από την Γερμανία και θα τοποθετηθούν στο αγροτεμάχιο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη νέα δομή που βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή της.

Η τοποθέτηση έγινε κανονικά ενώ την Κυριακή θα υψώθουν και οι ελληνικές σημαίες.



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά