Διήμερη επίσημη επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στην Αρμενία

 






Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει  διήμερη επίσημη επίσκεψη στη Δημοκρατία της Αρμενίας, την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, αποδεχόμενος πρόσκληση του Αρμένιου ομόλογού του κ. Karen Brutyan.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντηθεί:

- Την Πέμπτη 2 Ιουνίου με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Αρμενίας, Καθολικό Πατριάρχη Απάντων των Αρμενίων κ.κ. Karekin ΙΙ, τον Υπουργό Άμυνας κ. Suren Papikyan και τον Υφυπουργό Άμυνας κ. Karen Brutyan.

- Την Παρασκευή 3 Ιουνίου με τον Υπουργό Βιομηχανίας Υψηλής Τεχνολογίας κ. Robert Khachatryan και με εκπροσώπους της Ένωσης των Ελληνικών Κοινοτήτων της Αρμενίας.

Οι συζητήσεις με τα μέλη της πολιτικής ηγεσίας της Αρμενίας θα εστιασθούν σε ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ενίσχυση της στρατιωτικής και αμυντικο-τεχνικής συνεργασίας.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί το Μουσείο Γενοκτονίας των Αρμενίων και θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Θυμάτων. Επίσηςθα πραγματοποιήσει επισκέψεις στη Vasgen Sargsyan Military Academy και το National Defense Research University

Στην αποστολή συμμετέχει και ο Γενικός Διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων του ΥΠΕΘΑ Αντιναύαρχος (Μ) ε.α. Αριστείδης Αλεξόπουλος ΠΝ.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά