Συνάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου με τον απερχόμενο Πρέσβη του Ισραήλ Γιόσι Αμρανί

 
Ο Υπουργός Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 αποχαιρετιστήρια συνάντηση με τον απερχόμενο Πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα κ. Γιόσι Αμρανί (Yiosi Amrani), με τον οποίο συζήτησε τις εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς και τις προκλήσεις ασφαλείας και σταθερότητος στην Ανατολική Μεσόγειο.

Κατά τη συζήτηση ανεδείχθη η σημασία της στρατηγικής αμυντικής σχέσης Ελλάδος - Ισραήλ, η οποία ευρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο για την ασφάλεια και την άμυνα των δύο χωρών, αλλά και την σταθερότητα και ευημερία της ευρύτερης περιοχής.

Τονίστηκε, επίσης, η κοινή θέληση των δύο χωρών να ενισχύσουν περαιτέρω την, αμοιβαίως επωφελή, συνεργασία τους στον τομέα των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά