Τι συμβαίνει στην Λέσχη της Ρόδου; Γιατί είναι έξαλλος ο Διευθυντής;







Μήνυμα αναγνώστη :




Καλημέρα σάς, 
πήρα το θάρρος να σας στείλω αυτή την επιστολή διότι ντρέπομαι που πήγα για 1η φορά και τελευταία στην Λέσχη Αξιωματικών της Ρόδου!!! 
Ενώ είναι ένας ευχάριστος χώρος με τέλειο φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση, έζησα ένα φρικτό περιστατικό!!! 
Ένα στέλεχος του Ε.Σ. να βρίζει και να φωνάζει όση ώρα ήμουν για την λήψη γεύματος στον χώρο!!! Ρωτώντας έναν στρατιώτη τι έχει γίνει, μου απάντησε ότι έτσι είναι κάθε μέρα κάθε ώρα κάθε στιγμή και συγκεκριμένα μου ανέφερε ότι είναι ο Διευθυντής της Λέσχης!!! Εδώ βέβαια αρχίζουν οι απορίες μου, είναι τόσο άχρηστα τα Στελέχη της Λέσχης ώστε να φθάνει στα άκρα ο Διευθυντής τούς ( που δεν δικαιολογεί βέβαια τέτοια συμπεριφορά),είναι τόσο αξεστος ο ίδιος που δεν τον ενδιαφέρει τίποτα? 

Ο Αξιωτιμος κ.Μεραρχος τα γνωρίζει όλα αυτά που γίνονται ή κατά την λαϊκή ρήση 
"Ο κόσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι!" διότι όλη η Ρόδος γνωρίζει τι γίνεται και αν γνωρίζει ποίος ο λόγος που δεν γίνεται κάτι ή ο συγκεκριμένος Αξιωματικός έχει καλό βύσμα και δεν φοβάται κάτι!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

9 σχόλια:

  1. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιλάμε για συκοφαντίες και δυσφήμιση της Λεθ Ρόδου. Η διεύθυνση της Λεθ είναι άψογη σε συμπεριφορά απέναντι σε στρατιώτες και το λεω αυτο διοτι υπηρετησα εκει την θητεια μου.Επισης η διεύθυνση έχει αναβάθμιση στον μέγιστο βαθμό που μπορεί όλες τις υπηρεσίες της λέσχης είτε αυτο αφορά το φαγητό είτε αφορά τους ξενώνες διαμονής τους οποίους παρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως τακτικός πελάτης στην Λέσχη θεωρώ πως δεν έχουν καμία σχέση τα κακόβουλα σχόλια προς την διεύθυνση της Λέσχης Ρόδου, το εναντίων, υπάρχει ευχάριστο κλίμα, το προσωπικό είναι ευγενικό και πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως στρατιώτης της λέσχης αξιωματικών φρουράς Ρόδου θα ήθελα να επισημάνω πως όλα τα παραπάνω ισχύουν και άλλα πολλά τα οποία έχουν μείνει κρυφά λόγω απειλών των ανωτέρων στελεχών της λέσχης, επίσης να αναφερθεί πως όποτε κάποιος από εμάς μιλάει σε στρατιωτικές ιστοσελίδες και λέει τα παράπονα του οι ανώτεροι αξιωματικοί της λέσχης μας τάζουν τιμιτικές άδειες για να σχολιάσουμε πως όλα αυτά δεν ισχύουν. Επίσης όποιος στρατιώτης της λέσχης θέλει να φύγει από εκεί ή θέλει να Μιλήσει για να κάνει τα παράπονα του απειλείται πως θα σταλθεί σε μέρη μακρινά απ τον τόπο του... Πχ Εβρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως στρατιώτης στην λέσχη αξιωματικών Ρόδου σας πληροφορώ πως δεν υφίσταται τίποτα από τα αναφερθέντα του άρθρου. Ο μόνος σκοπός είναι να κακολογήσουν και να υπονομεύσουν τον διευθυντή της λέσχης κ.Ηλιόπουλο με ψέματα και λασπολογίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά που αναφέρονται παραπάνω απο κάποιον στρατιώτη της ΛΕΘΡ είναι ψέματα. Καθ΄όλη την θητεία μου στην Λέσχη η συμπεριφορά της διοίκησης ήταν πολύ καλή και όπως αρμόζει για ένα τέτοιο μέρος. Δεν παρατηρήθηκε ποτέ να υπάρχουν φωνές και ύβρεις και ειδικότερα μπροστά σε πελάτες.Η διοίκηση προσέχει όλους τους στρατιώτες με τον ίδιο τρόπο και τους δίνει μια ελευθερία που δεν θα είχαν πουθενά αλλού σε κάποιο στρατόπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως στρατιώτης που υπηρετώ στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ρόδου , επισημαίνω ότι οι παραπάνω δηλώσεις αποτελούν προϊόν κακόβουλου σχολιασμού , μνησικακίας και κακεντρέχειας. Ο κος διευθυντής προσπαθεί στο έπακρο για την άριστη λειτουργία της λέσχης όντας παρών καθημερινά , τα σαββατοκύριακα και πολλές φορές κάθεται έως το απόγευμα- βράδυ και δουλεύει. Η ποιότητα και η επισκεψιμότητα έχει ανέβει στα ύψη , με τη συμβολή του, και αυτό μάλλον δεν αρέσει σε κάποιους. Όσο για τον συνάδελφο που τοποθετήθηκε , τα σχόλια του δείχνουν άκρατη υπερβολή , υπέρ του δέοντος ευθιξία , κακόβουλο χαρακτήρα και υπεκφυγή για μια εύκολη θητεία. Για να υπάρξει άριστο αποτέλεσμα χρειάζεται και σκληρή δουλειά. Αν δεν επιθυμεί να την προσφέρει ας ζητήσει την αποδέσμευση του από τις υποχρεώσεις της λέσχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαφωνώ πάραυτα με αυτά το
    συκοφαντικό άρθρο. Ο Διευθυντής της Λέσχης είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος υπηρέτησα μαζί του στη Λέσχη Αξιωματικών και ίσα ίσα από τότε που ανέλαβε έχει αποκατασταθεί η ηρεμία στη Λέσχη. Έχει ανεβάσει το επίπεδο από το φαγητό μέχρι την εξυπηρέτηση. Πολλοί που θέλουν να τον πολεμήσουν είναι γιατί ζηλεύουν την αξιοθαύμαστη δουλειά του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟ ΞΕΒΟΛΕΨΕ 2-3 ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ Η ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.Ο ΣΤΡΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.2-3 ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά