Παράπονα στρατιωτικών για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες Ν. Κω και Καλύμνου

 

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ
TYPOGRAPHY


ΠΡΟΣ :     Εταιρεία Blue Star Ferries                                   

ΚΟΙΝ. :     Π.Ο.Ε.Σ.                                                               

ΘΕΜΑ:     Ακτοπλοϊκές Συγκοινωνίες

 

  1. Με αφορμή την πρόσφατη έναρξη του ακτοπλοϊκού δρομολογίου Πειραιάς – Καβάλα, με ενδιάμεσους σταθμούς τις νήσους Λέρο, Πάτμο, Φούρνους, Ικαρία, Σάμο, Χίο, Λέσβο και Λήμνο, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι κατέφθασαν στην Ένωσή μας παράπονα στρατιωτικών από τα νησιά της Κω και της Καλύμνου, αναφορικά με την εξαίρεση των ανωτέρω νήσων από τον προγραμματισμό.

 

  1. Βεβαίως, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσα πρόσθετα στελέχη των ΕΔ θα μπορούσαν ενδεχομένως να εξυπηρετηθούν από το συγκεκριμένο δρομολόγιο όμως πιστεύουμε ακράδαντα, με βάση όσα μας έχουν μεταφερθεί, ότι δεν θα ήταν λίγοι, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να υπήρχαν πρόσθετοι ενδιαφερόμενοι από άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

 

  1. Κατόπιν των ανωτέρω σας παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε το υφιστάμενο δρομολόγιο και συμπεριλάβετε τις νήσους Κάλυμνο και Κω σε αυτό.

 

  1. Η Π.Ο.Ε.Σ. προς την οποίαν κοινοποιείται το παρόν έγγραφο, παρακαλείται για τις καθ’ αρμοδιότητα ενέργειές της.

 

  1. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση ή πληροφορία.

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά