Βραβεύτηκε το 306 ΕΒΤ- Πρωτιά στον διαγωνισμό «Φίλος του Περιβάλλοντος ΣΞ»


Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ»), η ετήσια σύσκεψη των Διοικητών και Επιτελών των Σχηματισμών και Μονάδων Διοικητικής Μέριμνας (ΔΜ), καθώς και Επιτελών των αρμόδιων Διευθύνσεων του ΓΕΣ.

Κατά την έναρξη της σύσκεψης απηύθυνε χαιρετισμό ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, δίδοντας κατευθυντήριες οδηγίες σε θέματα Διοικητικής Μέριμνας.
Στην συνέχεια της Σύσκεψης, ο Αρχηγός πραγματοποίησε τη βράβευση του 306 Εργοστασίου Βάσης Τηλεπικοινωνιών (ΕΒΤ), με την απονομή αναμνηστικού στον Διοικητή του, καθώς το Εργοστάσιο πρώτευσε στον διαγωνισμό «Φίλος του Περιβάλλοντος ΣΞ», για το έτος 2021.
Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με τις τελικές κατευθύνσεις - οδηγίες του Διοικητή της ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη, επί των θεμάτων που συζητήθηκαν σχετικά με το σύστημα και τη λειτουργία της Διοικητικής Μέριμνας για την υποστήριξη του συνόλου των Μονάδων του Στρατού Ξηράς.
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά