Προβλήματα στο στρατιωτικό προσωπικό του 700ΣΕ! Ούτε άδειες και πίεση για μεγαλύτερη παραγωγή











Με τον συγκεκριμένο Αξιωματικό είχανε ασχοληθεί και πέρυσι, ο οποίος από την θέση του υποδιοικητη του 700 ΣΕ ,δεν χορηγουσε απαλλαγή μετά από περιπολία σε αργία για τις φωτιές.

Το θέμα είχε λυθεί άμεσα μετά την δημοσιευμένη του άρθρου. 

Φέτος δημιουργεί αλλά μεγαλύτερα προβλήματα διότι άλλαξε θέση και καρέκλα και έχει γίνει Διοικητής!!! 
Το πρώτο του μέλημα ήταν να αύξηση την παραγωγή για να ξεπεράσει τον προηγούμενο Διοικητή και εν μέρη να τον βγάλει μη επιχειρησιακο!!! 

Δεν έχει καταλάβει οτι έχει ανθρώπους που δουλεύουν τα μηχανήματα και όχι ρομπότ και το χειρότερο είναι με την αύξηση της παραγωγής έχουν αυξηθεί και τα ορθοπεδικά προβλήματα, όπως τυχαία με ενημέρωσε Ιατρός του 491.

 Πέρα από την αύξηση της παραγωγής, έχουμε φτάσει στην μέση της χρονιάς και το μεγαλύτερο ποσοστό των στελεχών έχει ολόκληρη την άδεια του 22,διότι απλά δεν εγκρίνει ΤΊΠΟΤΑ, εκτός από τις απαλλαγές (δεν θα το έχεις προσέξει μάλλον)!!! Όταν λέμε τίποτα εννοούμε ΤΊΠΟΤΑ, μέχρι και τα ιατρικά ραντεβού στο 401 τους αναγκάζει να τα αλλάξουν, με την συμφωνεί γνώμη του Οπλίτη Ιατρού του 709ΣΕ!!! 
Βέβαια αν κάποιο στέλεχος παύει κάτι διότι δεν έκανε τις εξετάσεις στο προγραμματισμένο ραντεβού, ο Οπλίτης Ιατρός θα έχει προβλήματα!!! Τους μόνους που δεν μπορεί να αγγίξει είναι το πολιτικό προσωπικό,οι οποίοι σχεδόν κάνουν ότι θέλουν σε θέματα αδειών!!! 

Να υπενθυμισουμε στον κύριο ότι  Α/ΓΕΣ ή Α/ΓΕΕΘΑ δύσκολα θα γίνει και ότι υπάρχουν κανονισμοί τούς οποίους ΩΦΕΛΕΊ να τηρεί!!!!

Τελικά αυτός ο εγκλεισμός για την πανδημία άφησε πολλά ψυχολογικά ή τα έφερε στην επιφάνεια

(*πληροφορίες μετά απο διασταύρωση απο πολλά στελέχη)


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά