Αδικίες με τα ΚΑΑΥ : Αφήνουν έξω πολύτεκνους ενω κάποιοι έχουν μόνιμο εξοχικό κάθε χρόνο εκεί μέσα
Μήνυμα αναγνώστη:
ΚΑΑΥ..... Μια από τα ίδια...!!!!

Θα ασχοληθεί άραγε κάποιος υπεύθυνος σοβαρά με αυτήν την κατάσταση ( τραγική και καθ' όλα άδικη) που παγιώθηκε με την τελευταία διαταγή για τον παραθερισμό των στελεχών μας στα ΚΑΑΥ ανά την επικράτεια ; Μάλλον όχι.!!!! 

ΟΧΙ γιατί κάποιους βολεύει. 

Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τους ανώτατους ε.ε κ ε.α ( επίτιμους κ μη) που πλέον κατά δεκάδες έχουν εξασφαλίσει κάθε χρόνο, στις καλύτερες περιόδους τις διακοπές τους στα "εξοχικά" τους μέσα στα ΚΑΑΥ χωρίς καμία επιλογή, μοριοδοτηση, εξαίρεση και πάντα κατα προτεραιότητα . 

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. 

Θα αναφερθώ όμως στα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται τα υπόλοιπα στελέχη με βάση την διαταγή. Κάθε χρόνο λοιπόν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Είναι δεδομένο πλέον οι τριτεκνοι να είναι κάθε χρόνο μέσα.

 Οι πολύτεκνοι ( ιδίως 4 παιδιών) 4 και 5 χρόνια έξω. 

Δεν αναφέρω καν συναδέλφους με ένα παιδί ( και ιδίως χαμηλόβαθμοι) που δεν μπήκαν και δεν θα μπουν ποτέ. 
Οι άγαμοι, αρχές Μαίου και άμα. 

Η μοριοδοτηση ότι να ναι.
 Η χιλιομετρική απόσταση της κύριας κατοικίας ή της μονάδας που υπηρετεί το στέλεχος από παραθαλάσσια περιοχή σαν θετική μοριοδοτηση δεν υπάρχει ( κάποτε υπήρχε). 

Στις περισσότερες μονάδες δεν υπάρχει δυνατότητα για επιλογή παραπάνω από ένα ΚΑΑΥ με συνέπεια κάποια να έχουν να εξυπηρετήσουν 10 κ 15 μονάδες και κάποια άλλα 2 ή 3. 

Για οικονομικά κριτήρια ούτε λόγος. 

Είναι καιρός κάποιοι να ασχοληθούν με σοβαρότητα και ευαισθησία πάνω στο θέμα.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά