Η Ζέττα Μακρή βράβευσε στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του 304 ΠΕΒ στο Βελεστίνο
















Η Ζέττα Μακρή βράβευσε στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του 304 ΠΕΒ στο Βελεστίνο
Η Υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή παραβρέθηκε στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Τχη (ΠΖ) Ιωάννη Παπαϊωάννου» 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης ΠΕΒ στο Βελεστίνο, την Τρίτη 17 Μαϊου, εν όψει της κήρυξης του τρέχοντος έτους ως «Έτος Συντήρησης Τεχνικού Υλικού».
Η κα Μακρή αποδέχτηκε την τιμητική πρόσκληση της Διοίκησης Στρατιωτικών Εργοστασίων της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού «Θησέας» και, κατά τη διάρκεια, της εκδήλωσης βράβευσε μέλη του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του 304 ΠΕΒ για το υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας, συνέπειας, επαγγελματισμού και αφοσίωσης στην άσκηση των καθηκόντων τους και στην αποστολή του Τεχνικού Σώματος, που είναι η συντήρηση και επισκευή του τεχνικού υλικού του Στρατού καθώς και η διατήρηση και επαναφορά του σε αξιόμαχη κατάσταση.
«Με την πρώτη εισήγηση της δημιουργίας εργοστασίου ανακατασκευής αρμάτων να χρονολογείται από τον Ιούνιο του 1967, την κατασκευή του να αρχίζει τον Οκτώβριο του 1971, τη συγκρότηση πυρήνα αξιωματικών Τεχνικού το 1972, την εγκατάσταση του εξοπλισμού και την πρόσληψη και εκπαίδευση του προσωπικού το 1973, η παραγωγική διαδικασία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 1974 ενώ τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς ανακατασκευάστηκε το πρώτο άρμα και το 1975 άρχισε η ποσοτική και ποιοτική παραγωγή.
Μια πορεία άγνωστη στο ευρύ κοινό, που είναι όμως, άμεσα και άρρηκτα, συνδεδεμένη με την εθνική μας ασφάλεια, την προάσπιση της εδαφικής μας ακεραιότητας και την διατήρηση της ευημερίας, της ειρήνης και του διεθνούς δικαίου.
Με την ευκαιρία κήρυξης της χρονιάς ως «Έτος Συντήρησης Τεχνικού Υλικού» επιβραβεύω, προσωπικά και θεσμικά, όλα τα στελέχη του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού και μέσα από όλους εσάς εκφράζω την αναγνώριση και την εκτίμησή μου στην ιστορία του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης στο Βελεστίνο».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά