ΓΕΕΘΑ: Διαψεύδει τις πληροφορίες για προβλήματα στα Rafale

 

Μαχητικό αεροσκάφος RAFALE© SOOC Μαχητικό αεροσκάφος RAFALE

Πληροφορίες για δύο περιστατικά που σχετίζονται με τα μαχητικά αεροσκάφη Rafale της Πολεμικής Αεροπορίας, μεταδόθηκαν από διαφορετικές πηγές την Τρίτη το μεσημέρι.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, τις οποίες το ΓΕΕΘΑ διέψευσε, στη μία περίπτωση πήρε φωτιά κινητήρας του αεροσκάφους και στη δεύτερη το αεροσκάφος βγήκε από το διάδρομο.

Η διάψευση του ΓΕΕΘΑ προκύπτει κατά το Militaire από διαβεβαιώσεις του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας σύμφωνα με την οποία και τα έξι Rafale δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά