251 ΓΝΑ: Εφαρμογή εξ’ Αποστάσεως Λήψης Αποτελεσμάτων Εργαστηριακών Εξετάσεων

 

Εφαρμογή εξ’ Αποστάσεως Λήψης Αποτελεσμάτων Εργαστηριακών Εξετάσεων


Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, τέθηκε σε παραγωγική λειτουργία ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας οι Λήπτες Υγείας (δικαιούχοι) του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν μέσω διαδικτύου, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που έχουν πραγματοποιήσει στο Νοσοκομείο.

Για την ηλεκτρονική πρόσβαση στα αποτελέσματα, απαιτείται υποχρεωτικά να έχει προηγηθεί η εγγραφή. Η διαδικασία με την οποία εγγράφονται οι Λήπτες Υγείας στην υπηρεσία είναι απλή και περιγράφεται στη διαδικτυακή πύλη της εφαρμογής στο μενού «Διαδικασία Εγγραφής».

Η εφαρμογή είναι αναρτημένη στον διαδικτυακό ιστότοπο της ΠΑ, στην εξής διαδρομή: www.haf.gr → Διαδικτυακές Υπηρεσίες → Εφαρμογή εξ’ Αποστάσεως Λήψης Αποτελεσμάτων Εργαστηριακών Εξετάσεων.

Οι Λήπτες Υγείας μπορούν να λάβουν ηλεκτρονικά απαντήσεις για εξετάσεις από τα Εργαστήρια Κλινικής Μικροβιολογίας, Αιματολογικό, Κλινικής Χημείας, Ανοσολογίας, το Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και την Υπηρεσία Αιμοδοσίας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά