Έφτασε στη Ψέριμο ο στρατιωτικός ιατρός που θα στελεχώσει το Περιφερειακό Ιατρείο του ακριτικού νησιού




Στις 10.30 το πρωί σήμερα Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 έφτασε στην Ψέριμο με φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος  ο στρατιωτικός Ιατρός που θα στελεχώνει σε μόνιμη βάση το Περιφερειακό Ιατρείο Ψερίμου.

 Πρόκειται για το Μενέλαο Σαμαρά που υπηρετεί στην 80 ΑΔΤΕ και που έτυχε θερμής υποδοχής από τους λιγοστούς κατοίκους του νησιού αφού ένα αίτημα πολλών ετών για μόνιμη παρουσία Ιατρού στο νησί γίνεται πραγματικότητα.

 Να σημειώσουμε ότι την Παρασκευή θα μεταβεί στη Ψέριμο ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής  μαζί με ιατρικό –νοσοκομειακό εξοπλισμό-επίπλωση που εξασφαλίστηκαν από Περιφέρεια και το Επαρχείο για τις ανάγκες του Ιατρείου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ από τη υποδοχή του Στρατιωτικού Ιατρού σε επόμενη ανάρτηση μας.

Φωτογραφίες του Μάμα Χαραμαντά από την άφιξη του στρατιωτικού ιατρού στην Ψέριμο


Έφτασε στη Ψέριμο ο στρατιωτικός ιατρός που θα στελεχώσει το Περιφερειακό Ιατρείο του ακριτικού νησιού. - kalymnos-news.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά