ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΩΝ







Στον παρακάτω σύνδεσμο έχει μεταφορτωθεί η νέα Υπουργική Απόφαση περί καθορισμού Συμβουλίων Μεταθέσεων των Κλάδων και των Κοινών Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Εξειδίκευση των κριτηρίων και λοιπών θεμάτων που αφορούν στις τοποθετήσεις, μεταθέσεις και αποσπάσεις των αξιωματικών, ανθυπασπιστών και υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η νέα απόφαση τροποποιεί αρκετά άρθρα της πρoηγούμεννης απόφασης , ενώ τροποποιούνται και τα κριτήρια μοριοδότησης (Παράρτημα “Α”). Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο ελάχιστος χρόνος παραμονής στη Φρουρά καθορίζεται στα 3 έτη. Συγκεκριμένα : Οι μεταθέσεις στελεχών βαθμού Δεκανέα και αντιστοίχων μέχρι και Αντισυνταγματάρχη και αντιστοίχων διατάσσονται μετά τη συμπλήρωση τριετούς τουλάχιστον συνεχούς υπηρεσίας σε μία υπηρεσία, με την επιφύλαξη ειδικότερων διατάξεων της παρούσας. Είναι δυνατή η εξέταση για μετάθεση και πριν τη συμπλήρωση τριετούς συνεχούς υπηρεσίας σε μία υπηρεσία, εφόσον το στέλεχος:


Ο υπολογισμός και η μοριοδότηση των κριτηρίων της παρούσας απόφασης αφορά στο σύνολο των ετών πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας των στελεχών, εκτός των κοινωνικών κριτηρίων του τόπου προτίμησης- επιθυμίας μετάθεσης και της διάθεσης στέγης, η μοριοδότηση των οποίων υπολογίζεται και λαμβάνεται υπόψη από το έτος 2022.

Από την έναρξη ισχύος της παρούσας καταργείται η υπ’ αρ. Φ.411/1/294483/Σ.797/06-02-18 απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας (Β΄ 468).

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021



πηγη

ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΩΝ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021 - Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Στρατιωτικού (armylib.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά