Μέχρι 17 Δεκέμβρη η προθεσμία για στήριξη στρατιωτικών που βρίσκονται σε αναστολή

 


ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
TYPOGRAPHY


Αγαπητές συναδέλφισσες. Αγαπητοί συνάδελφοι.

Σε συνέχεια της από 24-11-2021 ανακοίνωσής μας, για την ενίσχυση των συναδέλφων  που υπηρετούν σε στρατιωτικές δομές υγείας και έχουν τεθεί σε αναστολή καθηκόντων, λόγω της επιλογής τους να μην εμβολιαστούν, όσες και όσοι επιθυμείτε να συνδράμετε, παρακαλούμε όπως το πράξετε ανυπερθέτως μέχρι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 και όχι πέραν αυτής, προκειμένου στη συνέχεια να μεταβιβασθούν τα ποσά σε κάθε μία και κάθε έναν ξεχωριστά, για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται.

Υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να καταθέσετε το ποσό που επιθυμείτε στον τραπεζικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας

ΙΒΑΝ GR45 0260 2480 0001 7020 0869 677

Τράπεζα EUROBANK

Με την ένδειξη: «Οικονομική ενίσχυση συναδέλφων σε αναστολή»

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να γεμίσουμε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους και να φωτίσει το πρόσωπο των παιδιών τους με χαμόγελα, παρόλο που οι ίδιοι για λόγους αξιοπρέπειας δεν το ζήτησαν. Ήδη αρκετοί από εσάς το έχετε πράξει. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας.

Με εκτίμηση.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά