Έβρος: Νεκρός σε στρατόπεδο Επιλοχίας ΕΠΟΠ – Κατέρρευσε μπροστά σε στρατιώτες της μονάδας

Ο Επιλοχίας ΕΠΟΠ έχασε τη ζωή του, από τη μια στιγμή στην άλλη. Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για την τραγωδία. Τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από τη μονάδα του…

Όπως ανακοινώθηκε: «Σήμερα κατά τις πρωινές ώρες ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΠΖ), ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα του Έβρου, έχασε τις αισθήσεις του ενώ εκτελούσε υπηρεσία εντός στρατοπέδου.»

Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της μονάδας και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Newsit

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

4 σχόλια:

  1. Βλέπουμε δυστυχώς να χάνονται πολλοί συνάδελφοι μας άδικα.
    Οι μονάδες που διαθέτουν ιατρεία να προβούν σε ελέγχους ρουτίνας προς τα στελέχη ασχέτως αν κάνουν κάθε δύο χρόνια υγειονομικό έλεγχο.
    Η πρόληψη σώζει ζωές.
    Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο που του νοιάζει είναι το μπόλι κρίμα κρίμα κρίμα . Καθημερινά φεύγουν συνάδελφοι και αντί να στείλουν τον κόσμο για εξετάσεις να ενημερώνουν συχνά, για τίς καρδιακές παθήσεις κ.α ασκούν ψυχολογική πίεση στο προσωπικό νομίζοντας ότι αυτό που κάνουν είναι διοίκηση.Ρωτάω η ηγεσία δέν βλέπει?ότι πλέον ο Στρατός μειώνεται από ξαφνικούς θανάτους δεν πρέπει να κάνουν κάτι? Τα rafal και οι φρεγάτες καλές στο τέλος όμως θα μείνουν μόνοι τους. Ο Θεός να απαύσει το παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ιατρεία είναι μόνο για να δίνουν depon, όσο για τον υγειονομικό έλεγχο αυτός γίνεται κάθε χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι ο άνθρωπος αυτός σε αυτή την ηλικία εκτελούσε υπηρεσία που θα έπρεπε να εκτελεί κάποιος νεότερος και δυνατότερος δε ανησυχεί κανέναν; Το ότι το προσωπικό δεν ανανεώνεται σημαίνει ότι αυτές οι εργασίες θα γίνονται από τους ίδιους και δυστυχώς θα έρθουν κι άλλα τέτοια αν δεν μπει άμεσα νεότερος κόσμος να υπηρετήσει ως μόνιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά