Τροχαίο στρατιωτικού οχήματος με ΙΧ, χωρίς σοβαρά τραυματίες








Στο Νοσοκομείο Κομοτηνής η οδηγός του ΙΧ, αλλά χωρίς σοβαρά τραύματα


Τροχαίο ατύχημα με σοβαρές υλικές ζημιές συνέβη πριν μία ώρα στην Κομοτηνή. Συγκεκριμένα, στη διασταύρωση του Κάθετου Άξονα με την Εγνατία Οδό, σε τροχαίο ενεπλάκησαν μεγάλο στρατιωτικό όχημα και ΙΧ.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν. Στο σημείο έσπευσε άμεσα Τροχαία και ΕΚΑΒ, ενώ συνέδραμαν κι άνθρωποι του Στρατού.


Η γυναίκα οδηγός του ΙΧ μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του «Χ» δεν έχει σοβαρά τραύματα, είναι καλά στην υγεία της και την παρακολουθούν ιατροί. Στο ΙΧ κατά το τρακάρισμα άνοιξαν κι οι αερόσακοι. Οι επιβαίνοντες στο στρατιωτικό όχημα είναι επίσης καλά στην υγεία τους.

Τα αίτια διερευνώνται αρμοδίως.

xronos.gr


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά