Ο ΣΟΕΣ αναγνωρίζει και στηρίζει την προσπάθεια της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου

 

Ο ΣΟΕΣ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ) αναγνωρίζει και στηρίζει την προσπάθεια της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου.
*Και με αφορμή του τίτλου του αρθρου, kranosgr.com, Ilias Proufas ευχαριστώ για τον τίτλο του άρθρου σου, διότι πήρα το έναυσμα να επαναφέρω την αγωνία Στρατιωτικών οικογενειών στο θέμα "στέγαση Στρατιωτικών οικογενειών με μέλος ΑμεΑ στα οικήματα της Πολεμικής Αεροπορίας" .
<<Η στέγαση των συγκεκριμένων οικογενειών, να επανέλθει στην προηγούμενη ισχύ του κανονισμού στέγασης στα οσεααυ της ΠΑ, να μην αποστεγαζονται για όσο καιρό ισχύει η πάθηση>>.
Είμαστε δίπλα σε κάθε οικογένεια Έλληνα Στρατιωτικου.
Απόστολος Κουλιός
Πρόεδρος ΣΟΕΣ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά