Ο Αρχιπλοίαρχος Μιχαήλ Μάγκος ανέλαβε Διοικητής Δύναμης Εν Πλω

 

Επιχείρηση IRINI: Ο Αρχιπλοίαρχος Μιχαήλ Μάγκος ανέλαβε Διοικητής Δύναμης Εν Πλω


Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στη Ναυτική Βάση Τάραντα της Ιταλίας η παράδοση καθηκόντων Διοικητού Δύναμης Εν Πλω (COM FHQ) της επιχείρησης IRINI από τον Ιταλό Rear Admiral Stefano Frumento στον Αρχιπλοίαρχο Μιχαήλ Μάγκο ΠΝ, παρουσία του Γάλλου Υποδιοικητή της Επιχείρησης ΙRINI (Deputy Operation Commander) Rear Admiral Jean-Michel Martinet. 
 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, η κύρια αποστολή της επιχείρησης «IRINI», στην οποία συμμετέχουν εικοσιένα Κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι η εφαρμογή του εμπάργκο όπλων στη Λιβύη, στο πλαίσιο σχετικού ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
 
Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά