Εντυπωσιακή παρέλαση στην Γερμανία – Ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος μαςΜε Εθνική υπερηφάνεια και ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν χθες (9/10) οι εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

Επίσης παρέλασε και Άγημα Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς από την Ελλάδα.

Η παρέλαση διεξήχθη υπό την παρουσία χιλιάδων ομογενών που ζουν και εργάζονται στο κρατίδιο της Βάδης – Βυρτεμβέργης και τη συμμετοχή ελληνικών συλλόγων τα μέλη των οποίων φορώντας παραδοσιακές στολές παρέλασαν και έδειξαν πως κρατούν ζωντανό τον πολιτισμό της Ελλάδας.


Εντυπωσιακή παρέλαση στην Γερμανία - Ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος μας (ΒΙΝΤΕΟ) - Weekly News

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά