Στοχοποίηση Στρατιωτικών στην Σαμοθράκη
Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες προέρχονται και από την Αστυνομία της Αλεξανδρουπολης, κάτοικος της Σαμοθράκης, έκανε επώνυμη καταγγελία ,ότι οι Στρατιωτικοί κατά την ώρα εισόδου και την ώρα αποχωρήσεις από το στρατόπεδο, αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα!!! 


Βέβαια όπως ακούγεται στην τοπική κοινωνία ,από την στιγμή που έγινε γνωστό και το όνομα του καταγγελοντα, ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει ούτε άδεια οδήγησης αλλά ούτε και ασφάλεια

Τώρα τίθεται το εξής ερώτημα, γιατί αυτή η στοχοποίηση των Στρατιωτικών και εφόσον έγινε επώνυμη καταγγελία, το Α.Τ. Σαμοθράκης προέβη στον έλεγχο του καταγγελοντα ή όχι ?
Αν όχι αυτό έγινε επειδή είναι γνωστός τους και απλώς εκτελούν τις εντολές που δόθηκαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας της Αλεξανδρουπολης!!!
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά